У Мережі опубліковано відео масштабної пожежі на нафтобазі у Брянській області: пропагандисти озвучили нову версію інциденту

На території Російської Федерації вкотре «спекотно». Йдеться про масштабну пожежу, яка виникла на нафтобазі у Брянській області. Вогонь поширився на чотири тисячі квадратних кілометрів.

Пожежа

На нафтобазі в Брянській області пожежа. Фото - screenshot з відео

Як повідомляє «НБН», про інцидент у Телеграм розповів губернатор Брянської області Олександр Богомаз. При цьому влада не вказує причину, через яку сталася НП.

Так, відомо, що в середу, 30 листопада, у Брянській області Росії почалася масштабна пожежа. На місці інциденту спалахнули резервуари, в яких зберігалися нафтопродукти. Надзвичайна подія сталася в регіоні, який межує з Білоруссю. Це за сто кілометрів від України.

Вранці о 05:01 чиновник РФ поінформував, що спалахнула нафтобаза, яка розташована в Суражському районі Брянської області. Станом на момент повідомлення російського чиновника, площа займання сягала 1800 квадратних метрів.

Прямач мова російського губернатора:

«До гасіння пожежі було залучено близько вісімдесяти осіб та три десятки одиниць техніки, зокрема і пожежний потяг. Додатково туди було направлено аеромобільне угруповання ГУ МНС РФ по Брянській області. Відомостей про постраждалих не надходило».

Через три години після повідомлення Богомаза пропагандистське інформагентство ТАРС, посилаючись на екстрені служби, поінформувало, що площа загоряння збільшилася до чотирьох тисяч квадратних метрів. А ще за дванадцять хвилин губернатор повідомив, що площа пожежі локалізована.

У свою чергу, український журналіст Андрій Цаплієнко в Телеграм опублікував відео з місця інциденту на нафтобазі в Брянській області. Він же написав, що пропагандисти Росії стверджують, що причиною пожежі стало те, що на нафтобазу з безпілотника було скинуто вибухівку.

Раніше повідомлялося про пожежу у військовій частині у Брянській області.

Exit mobile version