У Штатах розповіли, коли війська РФ можуть піти у великий наступ: найближчі місяці стануть вирішальними у війні

Війська країни-агресора Російської Федерації готуються до наступу в Україні. Аналітики американського Інституту вивчення війни розповіли, коли саме може статися настання ворожих військ.

Загарбники РФ

Загарбники РФ виселяють людей зі Сватовського району. Фото - liga.net

Як інформує «НБН», аналітики зазначають, що представник Головного управління розвідки Вадим Скибицький, двадцятого січня, наголосив, що найближчі місяці стануть вирішальними у війні РФ проти України. Адже війська ворога готуються до нового наступу вже навесні чи на початку літа 2023-го.

Згідно з оприлюдненими даними, розвідник надав інформацію про те, що було зображено ознаки перегрупування російських сил для підготовки «великого наступу» в Луганській та Донецькій областях. Крім того, він припустив, що окупанти навряд чи атакуватимуть нашу країну з території РБ чи з південної частини України.

У звіті йдеться таке:

«Раніше Інститут вивчення війни оцінював, що війська РФ, ймовірно, готуються до вирішальних зусиль у Луганській області, а також спостерігав передислокацію підрозділів, таких як ПДВ за напрямом Сватово-Кременна після втечі росіян із Херсонської області».

При цьому до ISW додали:

“Оцінки Скибицького значною мірою підтверджують поточні прогнози Інституту вивчення війни щодо планів РФ у першій половині 2023 року”.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, чи можуть війська РФ піти в атаку з території Білорусі.

Exit mobile version