Шляхи виходу ПВК “Вагнер” із Бахмута заміновано: Пригожин поскаржився на Міноборони Росії

Один із російських військових злочинців, ватажок приватної військової кампанії "Вагнер" Євген Пригожин поскаржився на оборонне відомство країни-агресора Росії через те, що представники силового відомства замінували шляхи, якими "вагнерівці" мали відходити з Бахмута.

Євгеній Пригожин

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, таку заяву Пригожина оприлюднила його прес-служба.

Так, згідно із заявою ватажка ПВК “Вагнер”, незадовго до виходу з міста бойовики помітили, що на шляхах їхнього відходу спостерігається значна активність, що викликало підозри. У підсумку “вагнерівці” викликали співробітників правоохоронних органів. Згодом було виявлено близько десятка місць, де було встановлено різного роду вибухові пристрої. Це були, зокрема, як сотні протитанкових мін, так і тонни пластиду.

Пригожин стверджує, що всі ці заряди були встановлені представниками Міністерства оборони Росії. Відповідаючи на запитання щодо того, з якою метою вони роблять усе це, представники Міноборони РФ тикали пальцем вгору. А оскільки ця територія є тиловою зоною, то закладати всі ці заряди там для стримування сил противника сенсу не було. 

Наостанок Пригожин додав, що внаслідок таких дій Міноборони Росії самі “вагнерівці” не постраждали, а вже 99 відсотків їхніх підрозділів покинули територію Бахмута. 

Нагадаємо, раніше заступниця міністра оборони України Ганна Маляр зробила заяву, що ЗСУ не дають можливості “вагнерівцям” покинути територію Бахмута.

Exit mobile version