Кукурудзу потрібно їсти обережно: чим овоч у великих кількостях може нашкодити організму

Зараз час поласувати кукурудзою, проте важливо не захоплюватися цим овочем. Популярний продукт має побічні ефекти й у великих кількостях здатний нашкодити організму.

Кукурудза

Фото – southernliving.com

Кукурудза містить багато вітамінів і є поживним продуктом, який дозволяє залишатися ситим довгий час, при цьому овоч здатний здійснювати і негативний вплив на здоров’я, інформує «НБН» з посиланням на Eat this, no that.

Кукурудза, також як і картопля, банани, цитрусові та деякі молочні продукти, відноситься до їжі, яка найчастіше викликає біль у черевній порожнині. Тому при синдромі подразненого кишківника важливо простежити, як організм реагує на вживання овоча.

З кукурудзяних зерен також готують сироп, в результаті переробки втрачаються всі поживні речовини продукту, залишаються лише олія та цукор. Кукурудзяний сироп може стати причиною виникнення захворювань печінки, серця та діабету. Також в ньому міститься безліч полінасичених олій, здатних посилювати запалення в організмі.

Раніше фахівці назвали три найнебезпечніші для здоров’я продукти.

Exit mobile version