Розкладіть страву на інгредієнти: дієтолог Світлана Фус розповіла, чи можна їсти суші під час схуднення

Суші – улюблена страва багатьох українців, від якої жінки починають відмовлятися у процесі схуднення. Дієтологиня Світлана Фус розповіла, чи варто прибрати з раціону цю японську їжу заради гарної фігури.

Суші

Фото – smaki-maki.com

У своєму блозі в Instagram експертка запропонувала розкладати страви на інгредієнти, щоб зрозуміти буде вона корисною або шкідливою. За словами Фус, у випадку із суші, питання викликають лише два компоненти – рис та сир «Філадельфія», інформує «НБН».

Дієтологиня пояснила, що сир – жирний продукт, тому людям із зайвою вагою потрібно контролювати його кількість. Що стосується рису – це легкодоступні та легкозасвоювані вуглеводи з вмістом крохмалю.

Фахівчиня додала, що інші інгредієнти ролів мають корисні властивості. Водорості норі є джерелом йоду, морепродукти містять білок, а авокадо багате на полінасичені кислоти.

Суші потрібно прибрати з раціону або намагатися не захоплюватися цією стравою людям, які мають надмірну вагу, страждають на цукровий діабет, підвищений холестерин або мають серцево-судинні патології.

Раніше лікарка висловилася щодо харчування під час хвороби, пояснивши, що треба їсти, щоб швидше одужати.

Exit mobile version