У своєму блозі в Instagram експертка запропонувала розкладати страви на інгредієнти, щоб зрозуміти буде вона корисною або шкідливою. За словами Фус, у випадку із суші, питання викликають лише два компоненти – рис та сир «Філадельфія», інформує «НБН».
Дієтологиня пояснила, що сир – жирний продукт, тому людям із зайвою вагою потрібно контролювати його кількість. Що стосується рису – це легкодоступні та легкозасвоювані вуглеводи з вмістом крохмалю.
Фахівчиня додала, що інші інгредієнти ролів мають корисні властивості. Водорості норі є джерелом йоду, морепродукти містять білок, а авокадо багате на полінасичені кислоти.
Суші потрібно прибрати з раціону або намагатися не захоплюватися цією стравою людям, які мають надмірну вагу, страждають на цукровий діабет, підвищений холестерин або мають серцево-судинні патології.
Раніше лікарка висловилася щодо харчування під час хвороби, пояснивши, що треба їсти, щоб швидше одужати.