Єрмак зустрівся з головами місій держав-учасниць НАТО

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак зустрівся з головами місій держав-членів Північноатлантичного Альянсу при штаб-квартирі НАТО, які з робочим візитом відвідали нашу країну.

Андрій Єрмак

Єрмак про завершення війни в Україні. Фото - liga.net

Як інформує «НБН», про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті ОПУ.

Зокрема, Андрій Єрмак розповів співрозмовникам про актуальну ситуацію на території, де йдуть бойові дії. Глава Офісу президента України наголосив, що українські сили просуваються вперед на півдні країни, оскільки головна мета – деокупація захоплених росіянами українських земель.

Він додав:

«Ми щодня деокупуємо дільниці української території. На Донбасі зараз продовжується дуже складна ситуація. У тому числі в районі Бахмута, де накопичена величезна кількість російських сил».

Також Андрій Єрмак розповів про те, що необхідні напрацювання потужної позиції держав-членів НАТО з цілої низки важливих питань.

«Не винятком є ​​й ці повітряні атаки ракетами та дронами, а також спроби російської сторони незаконно анексувати території Української держави, які нещодавно були».

Крім того, глава Офісу президента України нагадав про те, що наприкінці вересня Київ подав заявку на вступ до Північноатлантичного Альянсу, і багато держав уже підтримують можливість набуття нашою країною членства в Альянсі. Однак, щоб таке рішення було ухвалено, потрібно досягти консенсусу всіх держав-учасниць НАТО.

Раніше в Офісі президента України розповіли, що очікує на мир у разі перемоги РФ у війні проти нашої країни.

Exit mobile version