Британська розвідка розповіла, як Кремль на тлі війни, що триває, бореться з «інакомислячими» росіянами

На тлі тривалої війни глава Російської Федерації Володимир Путін має намір посилити репресивні заходи щодо «інакомислячих» громадян. Британська розвідка розповіла, що влада готує противникам режиму кремлівського диктатора.

Протести проти мобілізації у Росії

Протести проти мобілізації у Росії. Фото – politeka.net

Розвідка Сполученого Королівства повідомила, що Кремль після початку повномасштабної війни в Україні посилив репресії щодо «інакодумців», інформує «НБН» з посиланням на Twitter-аккаунт Міноборони Великобританії.

На сторінці відомства повідомили, що з 1 грудня в країні-агресорі набувають чинності поправки до закону про «іноземних агентів», який застосовують проти опозиціонерів.

Міністерство юстиції РФ отримає право публікувати особисті дані та адреси противників путінського режиму, що піддасть їх ризику переслідування.

У британській розвідці нагадали, що закон про «іноагентів» було ухвалено ще в 2012 році, проте саме після 24 лютого 2022 року розширилися його репресивні повноваження.

Оскільки «спецоперація» все більше негативно впливає на життя росіян, Кремль вирішив піти на випередження й не допустити посилення «інакомислення» у країні.

Що цікаво, днями Путін зробив абсурдну заяву про права та свободи громадян Російської Федерації.

Exit mobile version