Відступ «вагнерівців» із Бахмута: у ЗСУ розповіли, які цілі переслідує Пригожин

Російський олігарх Євген Пригожин заявив, що 10 травня «вагнерівці» залишать місто Бахмут Донецької області через «снарядний голод». Спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий прокоментував заяву «кухаря Путіна».

Євген Пригожин

Фото – currenttime.tv

Череватий нагадав, що олігарх протягом кількох місяців розкидається гучними заявами, щоб привернути до себе увагу, повідомляє «НБН» із посиланням на «24 канал».

За словами спікера Східного угруповання військ, Пригожин робить це, оскільки у його ПВК закінчується жива сила через великі втрати на фронті в Україні, крім того, він продовжує конфліктувати з Міністерством оборони РФ.

Череватий зазначив, що у найманців «кухаря Путіна» не стільки «снарядний голод», на який скаржиться олігарх, скільки людський. Крім того, власник ПВК може шукати привід для виведення своєї «армії» із Бахмута, оскільки його бойовики не отримують необхідної допомоги від оборонного відомства РФ.

Водночас у Бахмуті продовжуються інтенсивні бої, «вагнерівці» йдуть в атаку і роблять все, щоб спробувати взяти під контроль місто до 9 травня.

Раніше на заяву Пригожина про відступ найманців ЧВК із Бахмута відреагували у Кремлі.

Exit mobile version