У Пентагоні оцінили використання озброєння США армією України: у чому ЗСУ виявилися дуже ефективними

У Міністерстві оборони США оцінили використання американського озброєння українськими захисниками. У відомстві захоплені успіхами ЗСУ.

Міноборони США

Міноборони США. Фото – novoeizdanie.com

У Пентагоні заявили, що українські військовослужбовці ідеально використовують зброю, яку надав Вашингтон. У Міноборони зазначили, що українці продовжують наступ на окупантів, незважаючи на розмови РФ та погрози Кремля, інформує «НБН» із посиланням на ASPI.

Представник відомства підкреслив, що США передали ЗСУ озброєння на суму 8,2 мільярда доларів, і українські військові відмінно застосовують його.

У Пентагоні зазначили, що українці особливо ефективно шукають та знищують командні та контрольні вузли загарбників, а також ліквідують угруповання ворожої техніки.

У Міноборони зазначають, що бойові дії продовжуються у східних та південних регіонах України, тоді як наступ путінських військ сповільнюється, у деяких місцях зупиняється або розвертається назад.

Раніше у Пентагоні висловилися щодо ефективності антиросійських санкцій та їх впливу на просування окупантів углиб української території.

Exit mobile version