Помічники на шляху до фігури мрії: дієтологи розповіли, які ягоди допомагають схуднути

Дієтологи розповіли, які маленькі червоні ягоди можуть стати чудовими помічниками на шляху до схуднення, оскільки допомагають приборкати голод та замінюють висококалорійну їжу.

Малина

Фото – plod.ua

Якщо ви працюєте над фігурою своєї мрії, вам обов’язково потрібно додати в свій раціон малину. Маленькі червоні ягоди мають низку переваг, які сприяють втраті ваги, інформує «НБН» з посиланням на EatingWell.

В одній склянці свіжої або замороженої малини міститься близько 10 грамів клітковини – приблизно одна третина від рекомендованого споживання клітковини на день. Цей компонент уповільнює травлення, запобігає раптовим стрибкам цукру в крові та сприяє зниженню ваги.

Ці плоди також містять антиоксиданти, які сприяють зменшенню запалень, які спричиняють захворювання, завдяки нейтралізації шкідливих вільних радикалів. Крім того, ягоди – чудове джерело вітаміну С.

Не менш важливо й те, що малина допомагає задовольнити спрагу до солодкого, оскільки в ній міститься природний цукор. Дієтологи рекомендують їсти ці плоди жменями, а також класти ягоди до салатів, десертів, йогуртів і т.д.

Раніше ми розповідали про користь медової води. Лікарі пояснили, як правильно готувати напій та кому він протипоказаний.

Exit mobile version