• Редакция
  • Реклама
  • Контакты
  • О портале
  • Редакционная политика
Воскресенье, 22 июня, 2025
  • Логин
Національний Банк Новин
  • Политика
  • Общество
  • Экономика
  • В мире
  • Спорт
  • Техно
  • Блоги
  • Еще
    • Культура
    • Отдых
    • Здоровье
    • Разное
  • RU
    • UA
    • RU
Нет результатовНет результатов
Посмотреть все результатыПосмотреть все результаты
Національний Банк Новин
  • Политика
  • Общество
  • Экономика
  • В мире
  • Спорт
  • Техно
  • Блоги
  • Еще
    • Культура
    • Отдых
    • Здоровье
    • Разное
  • RU
    • UA
    • RU
Нет результатовНет результатов
Посмотреть все результатыПосмотреть все результаты
Національний Банк Новин
Нет результатовНет результатов
Посмотреть все результатыПосмотреть все результаты
  • Редакция
  • Реклама
  • Контакты
  • О портале
  • Редакционная политика
Главная Отдых

Готуємо томатний суп вдома

Юрий Пушкин    Юрий Пушкин
04/10/2021
   Отдых
12 0
0
Готуємо томатний суп вдома
39
VIEWS

Восени, коли ціна на помідори доступна і сам овоч смакує якнайкраще, цей томатний крем суп вийде особливо смачним. Густий, ніжний, бархатистий, він подобається багатьом.

Готувати томатний суп потрібно тільки на один раз, їдять його як в теплому, так і в охолодженому вигляді. До цього супу найкраще подати підсмажений або просто підсушений хліб.

Для літнього часу особливо добрі холодні томатні супи — гаспачо і сальморехо, а ось для осіннього часу краще підходять гарячі кремоподібні страви. Вони зігрівають, насичують організм корисними речовинами та, відверто кажучи, піднімають настрій. Адже їсти красивий яскраво червоний суп значно приємніше, ніж безбарвну кашу.

Для приготування італійського томатного супу-пюре знадобиться:

  • 400-450 г м’ясистих, стиглих помідорів;
  • 2 цибулини;
  • 3 зубчики часнику;
  • 2 ст. ложки оливкової олії;
  • 1 ч. ложка приправи «10 Овочів» від Торчин;
  • 2 ч. ложки сушеного базиліку (можна замінити на 1/4 пучка свіжого);
  • орегано сушений — щіпка;
  • сіль, чорний мелений перець — до свого смаку;
  • 150 мл гарячої води.

Рецепт томатного супу

  1. Помідори вимити. Зробити вгорі на кожному хрестоподібний надріз. Залити повністю помідори окропом і залишити на кілька хвилин.
  2. Нарізати помідори на шматочки довільного розміру.
  3. Налити оливкову олію в каструлю з товстим дном, додати очищені й нарізані цибулю і часник.
  4. Поставити каструлю на середній вогонь і, помішуючи, обсмажити цибулю з часником протягом 3-4 хвилин.
  5. Далі додати в каструлю нарізані помідори й сушений базилік. Головне, щоб овочі та зелень не прикипали до стін каструлі.
  6. Перемішати вміст каструлі й тушкувати на повільному вогні, не накриваючи кришкою, періодично помішуючи, близько 15 хвилин. Помідори й цибуля повинні стати м’якими.
  7. Вилити в каструлю 150 мл гарячої води, овочі перемішати.
  8. Всипати дрібку орегано, додати сіль і чорний мелений перець до свого смаку, довести до кипіння.
  9. Накрити каструлю кришкою і варити овочі ще 10 хвилин на слабкому вогні. Додати приправу 10 Овочів від Торчин.
  10. Після цього пробити томатний суп занурювальним блендером до стану пюре.

Готовий надзвичайно смачний, оксамитовий і ніжний італійський томатний суп-пюре розлити по тарілках і подати до стола. Прикрасити тарілки можна за допомогою свіжого базиліку — однакового має добрий вигляд і зелений, і фіолетовий сорт. А якщо хтось надумає з’їсти таку прикрасу — нічого страшного, адже ця пряна зелень тільки підкреслює насичений смак помідорів.

Смачного!

Репост3Tweet2РепостОтправить
Дмитро Медведєв та Володимир Путін.
Главное

В ISW объяснили, почему Путин и Медведев снова вспомнили об «украинской грязной бомбе»

22/06/2025
Руйнування в Ізраїлі.
Важное

Иран ответил на атаку США ударом баллистики по Израилю, есть пострадавшие — СМИ

22/06/2025
Антоніу Гутерріш.
Главное

В ООН прокомментировали авиудары США по ядерным объектам Ирана

22/06/2025

Добавить комментарий Отменить ответ

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Нет результатовНет результатов
Посмотреть все результатыПосмотреть все результаты
Подписаться на НБН в Telegram Стать блогером на НБН
Национальный Банк Новостей

  • Редакция
  • Реклама
  • Контакты
  • О портале
  • Редакционная политика

2011-2023. Національний Банк Новин. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "НБН". Для інтернет-видань обов'язкове пряме, активне, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на nbnews.com.ua. Посилання має бути розміщене незалежно від повного чи часткового використання матеріалів. Редакція: Україна, 03124, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 8

Welcome Back!

Login to your account belowLogin to your account below

Forgotten Password?Forgotten Password?

Retrieve your passwordRetrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.Please enter your username or email address to reset your password.

Log InLog In

Add New PlaylistAdd New Playlist

  • UA
  • Политика
  • Общество
  • Экономика
  • В мире
  • Спорт
  • Техно
  • Блоги
  • Еще
    • Культура
    • Отдых
    • Здоровье
    • Разное
  • RU
    • UA
    • RU
Нет результатовНет результатов
Посмотреть все результатыПосмотреть все результаты

Go to mobile version